ONS WERK

 • Bankier van het Verzet

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.

 • Nieuwe Buren S3

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer), pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk samen weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Totdat de nieuwe buren Milo en Anouk hun intrek nemen in de wijk.

 • InfoSupport: Wij zien het wel

  ASSISTANT ART DEPARTMENTCOMMERCIALSTAND-BY PROPS

  De Info Support bedrijfsfilm 2017 werd gemaakt door onze Dirk, die op geheel eigen wijze een nogal verrassende ode aan de IT’er geeft. Dankjewel Dirk voor je - laten we zeggen - eigenzinnige en persoonlijke aanpak. Meer weten? http://wijzienhetwel.nl

 • Out of Office

  ART DIRECTIONMUSICVIDEOSTAND-BY PROPS

  Out of Office, the debut single of Wake of Jissom, kickstarts a band that is rooted in the genres of shoegaze and dreampop. Feeling estranged by contemporary office society the band expresses their disillusionment through spaced out chords and haunting leads. Silky vocals top it off as the icing on the cake.

 • Tulipani

  FICTIESTAND-BY PROPS

  Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen.

 • KPN Presenteert: Toon S2

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Wat doe je als je opeens beroemd wordt en dit totaal niet wilt, maar iedereen om je heen er alles aan doet om je nog beroemder te maken?

 • Solid Gray Backpacks

  COMMERCIALDIRECTORPRE-PRODUCTIESCRIPT

  Voor Solid Gray maakten we een brand video met de gloed nieuwe Matte Black Hardshell backpack.

 • Nieuwe Buren S2

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Karina Smulders en Fedja van Huêt zijn de nieuwe bewoners in de Almeerse Zonnewijk. Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een Tbs-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis.

 • Tonio

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen.

 • Qualia

  ART DIRECTIONDIRECTORFICTIEPRE-PRODUCTIESCRIPTSHORT

  Winston leert zichzelf maar al te goed kennen wanneer Annie, een vlotte enthousiaste meid, zijn stille leventje binnen komt lopen. Winston zit helemaal niet te wachten op zo’n bruisend leven, of is het eigenlijk precies wat hij nodig heeft?

 • Rokjesdag

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is?

 • MATCH

  ART DIRECTIONFICTIESHORT

  In the distant future, lovebirds David and Rachel test their love for each other by using gene cards. They prove to be a match, but eternal love and technology don't necessarily have to go hand in hand.

 • Bon Bini Holland

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland.

 • Ja, ik wil!

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert).

 • Groenstate Vermogensbeheer

  COMMERCIALDIRECTOR

  Wat voor beleggers vaak een grote uitdaging is, is voor Groenstate dagelijks werk. Groenstate, vermogensbeheer op z'n twents!

 • NoordZuid

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  NOORD ZUID gaat over de Amsterdamse rechercheur Dana, gespeeld door Ariane Schluter, die haar achtergrond als psychologe inzet bij het oplossen van misdaden.

 • Mees Kees op de planken

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  De klas van Mees Kees (Willem Voogd) mag een toneelstuk gaan maken. Iedereen heeft er zin in, totdat ze er achter komen dat het stuk dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) heeft uitgekozen verschrikkelijk saai is.

 • Wonderbroeders

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  In de film WONDERBROEDERS leven vijf monniken harmonieus in het klooster van Wanroij. Totdat er ineens een stel bouwvakkers de rust komt verstoren. De kerkleider heeft hun klooster en de grond verkocht aan de gemeente, die er een commercieel wellness resort van wil maken.

 • Bloedlink

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  BLOEDLINK vertelt het verhaal van ex-gedetineerden Victor (Gernandt) en Rico (Kenzari) die een waterdicht plan hebben uitgewerkt om miljonairsdochter Laura Temming (Chronis) te ontvoeren. Als zij wordt gekidnapt en ondergebracht in een afgelegen en geluidsdichte ruimte, verschuift gaandeweg de onderlinge machtsverhouding. Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

 • Parre

  ART DIRECTIONFICTIESHORT

  Parre wordt door zijn vrouw naar de jachthaven gebracht om een rondje te gaan zeilen, maar eigenlijk heeft hij genoeg van het leven in Zeeland ...

 • Destressed

  COLOR GRADING

  De-Stressed vertelt het verhaal van een man in wiens leven stress centraal staat. Hij besluit zijn leven te beteren en op zoek te gaan naar innerlijke rust. Een bizarre zoektocht…

 • MindAffect

  COLOR GRADINGCOMMERCIALD.O.P.

  MindAffect is een spin off van de Radboud Universiteit Nijmegen en ontwikkelt dialoogsoftware om communicatie met, en tussen mensen te verrijken. De dialoogsoftware is breed inzetbaar voor diverse doelgroepen en markten.

 • Sauna het Kuurhuys

  COMMERCIALFIRST ASSISTANT CAMERA

  Voor Halsoverkop Producties faciliteerden wij de complete camerakit voor deze corporate over Sauna het Kuurhuys op ‘het geheime Waddeneiland’ Wieringen.

 • Soof

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Soof – kort voor Sophie – (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?”

 • BROS BEFORE HOS

  ASSISTANT ART DEPARTMENTFICTIE

  Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (29) en zijn geadopteerde broer Jules, tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik.